fbpx

Regulamentul concursului “FELI Night”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “FELI Night” este GILDA EVENTS S.R.L., avand ca obiect de activitate: Baruri și alte activități de servire a băuturilor, avand sediul social B-DUL REGINA MARIA NR. 37-39, CORP A, ET. P, AP. 7, SECTOR 4, BUCUREȘTI. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

FELI Night va fi organizat și se va desfășura în perioada 17.02.2020 – 28.02.2020, pe pagina oficială de Facebook GILDA Music Lounge. https://www.facebook.com/gildamusiclounge/

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La FELI Night are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “FELI Night” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 17.02.2020 – 28.02.2020, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
a) Să dea like paginii GILDA Music Lounge; https://www.facebook.com/gildamusiclounge/
b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
c) Să dea share postarii pe pagina personală;
d) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 1 persoană cu care ar vrea să vină la concert;

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 03.03.2020, Organizatorul îl va anunţa pe câştigător, prin intermediul mesageriei Facebook și public pe pagina de Facebook și Instagram https://www.facebook.com/gildamusiclounge/ că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul constă în acordarea unei invitații duble la concertul FELI Night organizat în GILDA Music Lounge.

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorul are obligația de a furniza datele de contact: nume, prenume, până în data de 04-03-2020, pentru a i se confirma câștigarea concursului.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorul FELI Night nu poate opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de facebook GILDA Music Lounge.

Call Now ButtonREZERVARE